Unnata Pilates Aereo

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» av_uid=»]

Preparats per superar els vostres límits i assolir els vostres objectius al mateix temps que enfortiu el cos des de dins?

Inhala és el primer estudi de Pilates de Girona en oferir entrenaments incorporant el mètode Unnata Pilates Aereo®, una combinació d’un matalàs i un gronxador o tela antigravity, un instrument que possibilita la preparació física de manera segura, saludable i eficaç alhora que permet un treball intens de l’equilibri i la coordinació que requereix l’exercici contra la força de la gravetat.

Aquest nou mètode té com a objectiu tant el treball a nivell muscular mitjançant els estiraments com la millora del rendiment físic per mitjà de la respiració i la coordinació de moviments. Així doncs, amb el mètode Unnata Pilates Aereo® podreu assolir una biomecànica adequada tot tonificant tant la musculatura més profunda com la més superficial al mateix temps que treballareu la interacció entre el cos i la ment.

Amb Unnata Pilates Aereo® podreu realitzar un entrenament funcional a partir del treball controlat de la inestabilitat i un control precís de la intensitat dels exercicis que permet una llibertat de moviments que d’altra manera vindrien acompanyats de molèsties i dolors. Aquest programa d’entrenament ajuda a:

  •    Reduir el dolor i les molèsties musculars
  •    Millorar el rendiment físic
  •    Millorar l’estabilitat del nostre centre de gravetat
  •    Reduir el risc de lesions
  •    Millorar la força funcional, l’equilibri i la flexibilitat

[/av_textblock]

[av_horizontal_gallery ids=’406,403,405′ height=’50’ size=’large’ links=’active’ lightbox_text=» link_dest=» gap=’large’ active=’enlarge’ initial=» control_layout=’av-control-default’ id=» av_uid=’av-jm0u7lev’][/av_horizontal_gallery]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *